Blacklight huren om het feest nóg leuker te maken

Heb je binnenkort een feestje en wil je een blacklight huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je een blacklight huren om het gewone feestje om te toveren tot een glow in the dark party. Denk je eens het volgende in; een black en white thema feest met UV-verlichting. Met tape kun je de ruimte voorzien van indeling, of je kunt de gasten voorzien van schmink waardoor het feestje nog meer diepgang krijgt. Je kunt dit vrijwel overal mogelijk maken; het enige dat nodig is, is een donkere ruimte. Een glow in the dark feest kan dus ook heel prima binnen gegeven worden. De enige eis is dat het donker genoeg is om het effect te kunnen zien. Houd je het feest binnen, dan moet de ruimte zo goed mogelijk verduisterd worden. Een gemiddelde huiskamer kan al opgelicht worden met een of twee blacklights.Blacklight huren voor een feestavond

Heb je er al eens aan gedacht om een blacklight feestje te combineren met een avondje sporten met vrienden? Je kunt heel eenvoudig de gemiddelde sportzaal verduisteren en daarna verlichten met enkele van onze blacklights. Door de ruimte daarna aan te kleden met fluorescerende tape wordt een avondje badminton spelen een feestje. Tennisballen zijn van zichzelf al fluorescerend, hetzelfde geldt vaak voor de tafeltennisballetjes en de shuttles voor badminton. en je kunt eenvoudig bij ons andere fluorescerende accessoires huren zoals een volleybal of shuttles voor badminton. Vertel de gasten/deelnemers dat ze zich (deels) in witte kleding of fluorescerende kleuren moeten hullen en bied ze daarnaast fluorescerende schmink aan voor het ultieme feest effect. Een wedstrijdje spelen was nog nooit zo leuk!


Wat kost een blacklight huren?

Bij ons kun je momenteel een blacklight huren van 60 watt in LED. Deze is zuinig in energieverbruik en zal op de juiste locatie in de ruimte geplaatst moeten worden. Houd er rekening mee dat je gemiddeld twee tot vier exemplaren nodig hebt om een wat grotere ruimte te verlichten. Deze blacklight is vooral zeer geschikt als er ook foto’s geschoten worden, er is namelijk vrij weinig kleurende bijverlichting zodat het fluorescerende effect van kleding, schmink en accessoires goed oplicht. Onze lampen zijn zeer eenvoudig in gebruik en als hij ingeplugd is op de stroom en de statieven staan, dan ben je feitelijk klaar om ze te gebruiken. Perfect om bijvoorbeeld een bowlingbaan mee te verlichten maar ook in een café of bij een DJ is dit een lamp die uitstekend is om te huren.


Welke blacklight is geschikt voor mijn event?

Wanneer je een blacklight wil huren voor een feest of evenement, zal je naast het budget moeten kijken naar de ruimte die verlicht moet worden. Wil je slechts een deel van de ruimte laten oplichten in UV-licht, dan kan dat al vrij snel met twee lampen en dan is het budget niet zo heel belangrijk, want onze lampen bieden wij aan tegen strakke prijzen. Wil je echter een grotere ruimte laten oplichten en hierbij ook nog foto’s maken? Dan doe je er verstandig aan om contact met ons op te nemen zodat we samen met jou een mooie pakketprijs kunnen maken. Dat is dan inclusief accessoires, verlichting en eventueel het helpen plaatsen van de lampen.


Onze blacklight verlichting is uiterst geschikt om in te badmintonnen