Welkom bij Boss Rentals Azewijn (HuurEenPop.nl)

D.m.v. deze website hopen we je duidelijkheid te verschaffen over ons assortiment en de beschikbaarheid van onze producten. Daarnaast kun je via onze website, op het tijdstip dat het je zelf uitkomt, onze producten reserveren. Mocht je naar aanleiding van deze website nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!


Hoe huur in een opblaasbare Abraham en/of Sarah en hoe werkt verzending

Opblaasbare Abraham of Sarah pop huren:


Binnenkort een feestje te vieren omdat jouw vriend/vriendin, vader/moeder, broer/zus of collega 50 wordt? Verras hem of haar dan op een originele manier met de leukste en grappigste opblaasbare Abraham of Sarah pop! HuurEenPop.nl heeft de leukste opblaasbare poppen te huur. Er zit altijd wel een pop bij welke heel erg goed bij jouw Abraham of Sarah past. Van klusser tot vakantieganger, van feestganger tot boer,  van motorrijder tot ouwe lul, wij hebben opblaasfiguren in diverse thema’s!


Naast de poppen voor de 50 jarige hebben we ook speciale poppen voor de 25 jarige, de zogenaamde halve Abraham en halve Sarah. Ook kunnen we onze opblaasbare poppen leveren met andere leeftijdsbatches! Ook leveren wij bij de meeste opblaasbare poppen standaard een mooie ledlamp mee zodat de pop ook in het donder goed opvalt! Ideaal voor de donkere dagen! Deze lamp kan de pop verlichten in diverse kleuren, kies zelf de beste kleur!


Onze mooie poppen kun je bij ons in de Achterhoek komen afhalen. Ook versturen wij onze poppen door heel Nederland! Ideaal voor als je wat verder weg woont of als je het gewoon makkelijk vindt als de opblaasbare pop thuis geleverd wordt. Reserveren gaat zeer eenvoudig via onze website. Selecteer de favoriete opblaasbare pop en klik op ‘Bekijk beschikbaarheid’. Selecteer hierna de start en de inleverdatum. Het systeem bekijkt gelijk of een pop nog beschikbaar is. Nadat je de gewenste pop geselecteerd hebt kun je eventuele extra’s en de gewenste transportkeuze selecteren: bezorging of afhalen.


Laat de pop gemakkelijk en op tijd bij je thuis, op het werk of bij een PostNL punt afleveren . Bovendien stuur je de opblaasbare Abraham of Sarah na gebruik weer eenvoudig retour via het meegeleverde retourlabel. Dat bespaart je tijd én geld! Bezorging in heel Nederland is mogelijk! Afrekenen kan via iDeal, veilig, handig en betrouwbaar.