Glow in the dark lampen huren tegen scherpe prijzen

Wil je een sportevenement onvergetelijk maken voor de deelnemers? Dan is het een goed idee om je in te lezen over glow in the dark lampen. Je kunt namelijk elk sporttoernooi omtoveren tot een spannende ervaring door glow in the dark lampen te huren. Hiermee wordt het gehele toernooi in het donker gehouden, en kun jij er met tape en schmink voor zorgen dat alle onderdelen van het evenement en de deelnemers goed zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld blacklight badminton, korfbal, trefbal, tafeltennis – en eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is ook mogelijk in het donker. Het enige wat je hoeft te doen, is glow in the dark lampen huren en zorgen dat de locatie goed verduisterd kan worden. Aangevuld met een enthousiaste groep deelnemers en het recept voor een leuk evenement is compleet!Waarom moet ik glow in the dark lampen huren?

Een evenement geheel in het donker is natuurlijk vragen om ongelukken. Door met blacklight verlichting te werken, wordt er een andere sfeer gecreëerd die versterkt wordt door de tape die we je aanleveren en de schmink die op de deelnemers aangebracht kan worden. Hoewel veel van de schmink en de tape gewoontjes lijkt in daglicht, wordt het een unieke ervaring in het donker. Het blacklight zal ze doen oplichten waardoor een spelletje trefbal een heel andere ervaring wordt. Maar ook tafeltennis met het balletje wat goed te zien is, wordt een stuk interessanter – en een unieke ervaring op zijn minst! Met statieven, led bars en blacklights wordt een sfeer gecreëerd waar men nog lang over na zal praten.


Je kunt deze lampen los bij ons huren, maar je kunt ook contact met ons opnemen over een mooie pakketprijs. In het pakket zitten energiezuinige ledlampen, fluorescerende tape om de lijnen uit te kunnen zetten, schmink en indien gewenst zelfs nog meer aankleding. Want hoe meer objecten er fluorescerend zijn, des te groter het effect zal zijn. Aangezien je bij ons alles vindt wat je nodig hebt, weet je zeker dat het binnen de kortste keren compleet geregeld is en dat altijd tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. We denken daarnaast graag met je mee als experts op het gebied van glow in the dark lampen.


Hoelang duurt het om zoiets op te bouwen??

Afhankelijk van de locatie, duurt het enkele minuten tot enkele uren om alles compleet op te bouwen. Wanneer een locatie veel ramen heeft (en het overdag plaatsvindt) dan moet er gewerkt worden aan de verduistering. Als de locatie niet al te veel ramen heeft, dan is het feitelijk slechts een kwestie van de lampen goed opstellen in de hoeken en uiteraard krijg je hierbij begeleiding van ons team. Wij zorgen eveneens dat er voldoende verlengkabels zijn zodat elke lamp ook voorzien kan worden van stroom. Het opbouwen en afbreken is dus eigenlijk geheel afhankelijk van de locatie waar het evenement zich afspeelt. Wil je meer informatie over het huren van glow in the dark lampen? Of wil je weten wat het zou kosten om de locatie die je op het oog hebt aan te kleden voor een glow in the dark event? Neem dan contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden en kosten kunnen kijken.


Maak het glow in the dark evenement onvergetelijk?

Kies voor glow in the dark lampen huren en je weet zeker dat een evenement of een feest een groot succes wordt; of zelfs een zakelijke demonstratie die op een leuke manier uitgevoerd moet worden. Je kunt al verlichting huren vanaf € 25 dus kijk eens rustig naar de mogelijkheden om te zien wat bij jouw situatie past!