Opblaasbare pop 65 jaar; huur een opblaaspop 65 jaar voor een groot feest

Een opblaasbare pop 65 jarige huren voor een verjaardag is een goed idee. De leeftijd van 65 is nog altijd een mijlpaal, al kunnen we tegenwoordig een pensioen op die leeftijd wel vergeten. Reden te meer om er een leuk feest van te maken. Een opblaaspop 65 jaar huren is bijzonder makkelijk wanneer je voor ons kiest. Niet alleen vanwege het brede aanbod aan interessante poppen, maar ook vanwege de lage prijzen en de hoge mate van gemak die wij bieden. Zo zorgen wij er altijd voor dat je alles van ons geleverd krijgt dat je nodig hebt om de pop op te zetten. Het enige dat je zelf moet regelen is een stroomaansluiting op de plek waar de pop komt te staan. Lukt dat niet? Dan kun je gewoon een haspel bij ons huren zodat je daar ook geen omkijken naar hebt.Waarom kies je voor een opblaaspop 65 jaar huren?

Een opblaaspop 65 jaar huren is een leuke manier om een feest iets extras te geven. Met een opblaasbare 65 jaar pop in de tuin trek je bijvoorbeeld direct de aandacht van heel de buurt. Je kunt ook kiezen voor kleinere poppen, die je bijvoorbeeld in de ontvangsthal kunt zetten, of in de woonkamer. De opblaaspop 65 jaar trekt niet alleen direct de aandacht, het is ook een leuke verrassing voor de jarige, zeker omdat het niet zo standaard is om een opblaaspop te huren voor een verjaardag tenzij het gaat om een Abraham of een Sarah.


Bij ons vind je enorme opblaasbare 65 jaar poppen die je kunt huren inclusief verlichting. Deze trekken gegarandeerd de aandacht van de buurt en de voorbijgangers, die direct weten dat er iets te vieren is. Wil je dit liever niet, dan kun je kleinere poppen huren die in huis geplaatst kunnen worden. Ook hier geldt dat het brede aanbod ervoor zorgt dat er meer dan genoeg te kiezen is, van klassieke, normale opblaaspoppen met 65 jaar leeftijdsbatch tot ondeugende en bijzonder grappige poppen. Grote kans dat de gasten direct een aantal fotos willen maken wanneer ze binnenkomen. Daarover gesproken, wist je dat wij ook een heuse photobooth verhuren die je ook mee kunt laten komen om er een nog groter feest van te maken?Hoe werkt het huren van een opblaasbare 65 jaar pop?

Kies je voor ons voor het huren van een 65 jaar opblaaspop, dan zorgen wij ervoor dat het zo makkelijk mogelijk wordt voor je. Zo kun je vandaag al de pop reserveren, zodat je zeker weet dat deze beschikbaar is op het moment dat je deze nodig hebt. PostNL bezorgt de pakketten aan de deur, waarmee je direct alle benodigdheden hebt, zoals de haringen, een hamer, de pop en een blower. Met de praktische handleiding kun je de opblaasbare 65 jaar pop makkelijk zelf opzetten binnen korte tijd. Na het feest doe je de opblaaspop met 65 jaar batch weer in de doos, die je gratis terug laat sturen met PostNL.


Je kunt er ook voor kiezen om het pakket bij ons op te halen in Azewijn en na gebruik weer achter te laten in een van de kluisjes die hier speciaal voor beschikbaar zijn.Kies jij voor onze opblaasbare 65 jaar poppen?

Zoek je een opblaasbare 65 jaar pop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan uiteenlopende poppen tegen bijzonder lage prijzen, die je allemaal direct via de website kunt bekijken en reserveren. Boek je de pop van je keuze direct, dan kunnen we garanderen dat deze ook daadwerkelijk op tijd bij je bezorgd wordt. Heb je vragen over onze poppen of werkwijze, neem dan vooral contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.


Liever een opblaasfiguur huren voor een 70 jarige? Natuurlijk is dat bij ons ook mogelijk. De meeste poppen kunnen namelijk worden uitgerust met verschillende leeftijdsbatches.Bijna al onze Abraham en Sarah poppen kunnen worden voorzien van een leeftijdsbatch 65. Klik op "bekijk beschikbaarheid" en selecteer als optie de leeftijdsbatch 65!