Opblaaspop 70 jaar huren; opblaaspoppen regel je eenvoudig online bij ons

Een opblaaspop 70 jaar huren is een leuk idee wanneer je de jarige een extra leuke verrassing wilt bezorgen. Met ons brede aanbod aan verschillende poppen heb je daarnaast altijd de mogelijkheid om de best mogelijke opblaaspop te vinden die bij de jarige en de situatie past. Sommige mensen gaan graag voor een grote pop die in de tuin geplaatst kan worden, inclusief verlichting (veel van de opblaaspoppen in ons aanbod worden met verlichting geleverd!), waar andere mensen liever een kleiner model hebben, zodat deze binnenshuis opgezet kan worden.


Kies je voor onze opblaaspoppen voor een 70 jaar verjaardag, dan kun je altijd rekenen op de beste prijzen, kwalitatieve poppen en daarnaast optimaal gemak voor jou. Dat zie je terug in de service, maar ook de manier waarop we met je meedenken. Zo zit álles wat je nodig hebt altijd in het pakket dat we graag bij je aan de deur af laten leveren om het je nóg makkelijker te maken!Waarom kies je voor een opblaasbare 70 jaar pop?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een opblaasbare 70 jaar pop. De meeste mensen willen een 70-jarige verjaardag gewoon op een grote manier vieren, omdat het als een flinke mijlpaal gezien wordt. Een opblaasbare 70 jaar pop huren is dan niet alleen een leuk idee, het is ook een manier om het jezelf makkelijker te maken. We kunnen ons voorstellen dat je niet direct zin hebt om een pop van vier meter hoog te maken van stro. Of een stropop in huis wil zetten waar vervolgens veel gasten aan gaan zitten.


Een opblaasbare pop voor een 70 jaar verjaardag huren is dé manier om het feest meer aan te kleden zonder hier veel moeite voor te moeten doen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om direct meer bij ons te huren; we hebben namelijk tal van andere attributen die ervoor kunnen zorgen dat de jarige en de gasten de verjaardag nog veel leuker vinden! Uiteraard kun je bij ons altijd rekenen op scherpe prijzen én kwalitatieve artikelen, zodat je ook daadwerkelijk de spullen gewoon in kunt zetten tijdens de verjaardag.Hoe werkt een opblaasbare 70 jaar pop huren eigenlijk?

Kies je voor onze opblaasbare 70 jaar poppen, dan kun je erop rekenen dat het je zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Je kunt de poppen voor de 70 jaar verjaardag vandaag alvast reserveren, zodat we je kunnen garanderen dat de pop op de juiste datum bij je bezorgd wordt. In het pakket dat door PostNL bezorgd wordt, zit alles wat je nodig hebt om de pop zelf op te zetten. Van de haringen tot de hamer en van de pop tot de blower met een handleiding voor het opzetten van de pop. Het enige dat je zelf moet verzorgen, is een stroomaansluiting op de plek waar de pop komt te staan. Lukt dit niet, bestel dan direct een haspel mee zodat je een verlengsnoer in het pakket vindt om dit direct te kunnen regelen.

Na het gebruik stop je alles terug in de doos, die je vervolgens gratis mee kunt geven aan PostNL. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket zelf bij ons op te halen in Azewijn, en na gebruik weer terug te brengen naar een van de kluisjes die hier speciaal voor beschikbaar zijn.Kies jij ook voor onze opblaasbare 70 jaar pop?

Wil je een 70 jaar opblaasbare pop huren, kies dan voor ons. Met ons brede aanbod, de scherpe prijzen én de service op maat weet je zeker dat je een leuke verjaardag voor kunt bereiden. Heb je vragen of wil je dat wij eens met je meekijken? Neem dan vooral contact met ons op.


Natuurlijk hebben we ook opblaasfiguren voor een 80 jarige.Bijna al onze Abraham en Sarah poppen kunnen worden voorzien van een leeftijdsbatch 70. Klik op "bekijk beschikbaarheid" en selecteer als optie de leeftijdsbatch 70!