Verhuur van Abraham en Sarah poppen; direct online te regelen

De verhuur van Abraham en Sarah poppen kun je volledig aan ons overlaten. Wil je een Sarah of Abraham pop huren, dan kun je dit altijd helemaal online regelen bij ons. Een pop huren bij een 50 jaar verjaardag is een leuk idee om de dag nog een stuk leuker te maken. Net als de voorbereidingen overigens, want de voorpret is in veel gevallen minstens zo groot als het genieten van de reactie van de jarige zelf. Een 50 jaar pop huren is ontzettend gemakkelijk bij ons; je kunt alles online regelen en wij zorgen ervoor dat jij alles hebt om de pop zelf op te zetten en af te breken. Wil je niet te veel betalen, wil je gegarandeerd goede kwaliteit en daarnaast ook gemak omdat je meer te regelen hebt, dan kies je gewoon voor onze verhuur van Sarah en Abraham poppen.Een 50 jaar pop huren; een goed idee!

Wanneer iemand 50 jaar wordt, dan wordt dit gezien als een mijlpaal. Vijftig is namelijk niet zomaar een leeftijd, het is een halve eeuw en dat is direct ook de reden waarom er vaak wat extra uitgepakt wordt op deze dag. Een pop huren bij een 50 jaar verjaardag is dan een leuke keuze. Bij ons kun je kiezen voor erg grote poppen die direct de aandacht trekken van heel de buurt. Zo weet direct iedereen dat er een feest gevierd wordt.


Wij bieden ook verhuur van Abraham en Sarah poppen die veel kleiner zijn. Deze kun je gewoon in de huiskamer neerzetten, in een feestzaal of zelfs in de ontvangstzaal als het echt een groot feest is. De 50 jaar pop is een leuke verrassing voor de jarige zelf en biedt direct wat meer sfeer voor de verjaardag zelf. Wist je overigens dat je bij ons ook direct spellen kunt bestellen en een complete photobooth? Zo kun je heel de verjaardag in een keer goed regelen. Wil je meer informatie of met ons in gesprek over een groter pakket aan artikelen ineens, dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.Hoe werkt het huren van Abraham en Sarah poppen eigenlijk?

Kies je voor ons voor een Abraham of Sarah pop huren, dan kies je voor optimaal gemak. Op onze website kun je direct het volledige aanbod aan 50 jaar poppen zien. Zie je een pop die jouw interesse trekt, dan klik je deze aan, waarna je alle informatie te zien krijgt, waaronder de beschikbaarheid van de pop. Reserveer de pop direct wanneer de juiste datum nog vrij is; hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans is dat de Abraham of Sarah pop op de juiste datum bij jou in de tuin of woonkamer komt te staan.


Op de gewenste datum kunnen we het complete pakket bij je laten bezorgen, of je komt het ophalen in Azewijn. In het pakket zit alles wat je nodig hebt om de 50 jaar poppen zelf op te zetten, waaronder de handleiding, haringen, een hamer, de pop zelf en verlichting indien het gekozen model hiervan voorzien is. Kan de Abraham of Sarah pop na het feest weer terug, dan kun je dit gratis inleveren bij een PostNL punt met onze retourzegel. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het pakket zelf terug te brengen en in een van de kluizen in Azewijn te leggen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.