Halve Abraham pop huren: maak er een écht feest van!

Je kent ongetwijfeld de grote Abrahampoppen die je bij een verjaardag ziet wanneer iemand 50 jaar geworden is. Wist je dat er ook halve Abraham poppen zijn die je gewoon kunt huren om een verjaardag net wat leuker aan te kleden? De halve Abrahampoppen worden gebruikt wanneer iemand 25 (de helft van 50) wordt. Ook deze poppen kun je gewoon direct bij ons op de website reserveren, zodat ze op de juiste dag bij je bezorgd worden. Alle halve Abraham poppen kun je gewoon zelf opzetten; wij zorgen er namelijk altijd voor dat je alles hebt wat nodig is om de pop in de tuin te zetten. Of in de feestzaal natuurlijk, wanneer er echt uitgepakt mag worden op het feest.Wanneer kies je er voor een halve Abraham te huren?

Je kunt een halve Abraham huren wanneer je wilt; doorgaans is een verjaardag hét geschikte moment. Hoewel de halve Abraham vooral gebruikt wordt wanneer iemand 25 geworden is, kun je deze ook gebruiken bij andere leeftijden; wij zorgen er dan voor dat er een andere leeftijdsbatch meegeleverd wordt. Praktisch, want zo weet je direct zeker dat iedereen weet hoe oud de jarige geworden is.


Je kiest voor een halve Abraham huren wanneer je echt iets groots van het feest wil maken of wanneer je direct heel de buurt wilt laten weten dat er een verjaardag gevierd wordt. De halve Abraham is niet alleen een leuke verrassing voor de persoon die verjaart, het is ook leuk voor de gasten die op de verjaardag komen om deze te vieren. Daarnaast kun je er gerust op rekenen dat het ook voor jou erg leuk wordt, want onze klanten hebben altijd veel lol tijdens het opzetten van de halve Abraham en het doen van de overige voorbereidingen. Maar dat laten we uiteraard graag aan jou over.


Wist je trouwens dat je bij ons ook direct een photobooth of spellen kunt huren? Op die manier wordt het nog makkelijker om heel de verjaardag gemakkelijk te regelen.Hoe werkt het huren van een halve Abraham pop eigenlijk?

Het huren van een halve Abraham voor een 25 jarige is ontzettend makkelijk wanneer je kiest voor ons. Kijk op de website naar de beschikbare poppen en klik op de halve Abraham of halve sarah pop die jij wilt hebben. Check de beschikbare data en je kunt direct de halve Abraham pop vastzetten voor een bepaalde datum. Wij zorgen ervoor dat het pakket op de juiste dag bezorgd of afgehaald kan worden. In het pakket zit de handleiding voor het opzetten en afbreken van de pop, een blower, een hamer, de pop zelf en haringen om de halve Abraham pop vast te zetten. Is het feest afgelopen en kan de pop weer terug? Dan kun je deze gratis retourneren met ons retourzegel, maar je kunt er ook voor kiezen om deze terug te brengen naar Azewijn. Kies je voor zelf ophalen en terugbrengen, dan vallen de kosten voor de halve Abraham pop huren uiteraard lager uit.Een halve Abraham huren doe je gewoon bij ons

Wil jij graag een halve Abraham huren, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij bieden de beste service, kwalitatieve poppen en prijzen die onweerstaanbaar zijn. Bekijk direct het aanbod op de website om een keuze te kunnen maken. Wil je meer weten over een bepaald product of wil je dat wij eens met je meekijken naar de mogelijkheden om het je nog makkelijker te maken? Neem dan contact met ons op; we helpen je graag persoonlijk verder!