Springkussen huren in Zeddam

Springkussen huren in Zeddam:

Ook in Zeddam verhuren wij onze springkussens zeer regelmatig. Uw kinderen zullen onze springkussens geweldig vinden. Zo zijn de meeste van onze springkussens voorzien van een glijbaan. Daarnaast zijn er in veel springkussens extra speelobjecten aangebracht. Ons disco springkussen is naast de glijbaan voorzien van discoverlichting en een geluidsinstallatie!  Natuurlijk kunnen wij het springkussen bij u komen bezorgen.

Via deze website kunt u de beschikbaarheid van deze springkussens direct zien en eventueel kunt u de gewenste springkussens direct huren. 

 

Opblaasbare Abraham / Sarah:

Ook in Zeddam vallen onze grote opblaasbare poppen goed op. Met een hoogte van ruim 4,5 meter en een uniek ontwerp huurt u iets moois. Zowel de opblaasbare Abraham als Sarah beschikken over een leeftijdsbatch.

Via deze website kunt u de beschikbaarheid van deze opblaasbare poppen direct zien en eventueel kunt u de gewenste abraham / sarah direct huren. 

 

Wij onderscheiden ons, naast een nieuw assortiment, door onze goede service, ruime openingstijden en prijsstelling. Zo zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar en zijn wij zeer scherp geprijst! 
Huur daarom bij Boss Rentals Azewijn (nabij 's-Heerenberg, Zeddam, Ulft en Doetinchem (Achterhoek & Liemers))

Mocht u naar aanleiding van deze website nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!